Appartementen Untertauern

De privé appartementen bevinden zich in het plaatsje Untertauern. Untertauern is een karakteristiek klein bergdorpje, dat ca. 9 km van Obertauern ligt.

Het openbaar vervoer is er goed geregeld, De postbus naar Obertauern en Radstadt vertrekt een paar keer per uur en is gratis. De bus halte ligt direct voor het Appartement. Door de hoge ligging van Obertauern (1750m) is het er heel sneeuw zeker. Het seizoen loopt er dan ook tot eind april, dit zijn tijden die je normaal alleen op een gletsjer kunt halen.

De plaats staat bekend om z`n gezellige apres-ski en de goede eet gelegenheden. Naast het ski gebied van Obertauern, dat zeer geschikt is voor zowel gevorderde als beginnende skieers, zijn er vanuit Untertauern nog diverse andere gebieden in de buurt waaronder Zauchensee, Flachau en Schladming. Ook voor de langlaufers zijn er uitstekende mogelijkheden.

 

 

Sportmogelijkheden in de zomer

Liefhebbers van vissport kunnen op loop afstand prima vissen in de sterk stromende beek die vlaak langs de dorpskern van Untertauern loopt. Hier beoefent men vaak het zogenaamde vliegvissen. Verder kun je er uitstekend bergbeklimmen, mountainbiken, paardrijden, zwemmen, tennis, wandelen en uiteraard golven. Golven kan men in Radtstad op een uitstekende Golfbaan. In 2008/2009 krijgen we in Untertauern een eigen golfbaan die vlak bij het appartement zal beginnen en prachtig tussen de bergen door loopt.